Akademie grilování

Náplň

Co vše je možné grilovat? Jak připravit gril? Jak připravit maso před grilováním? Jak grilovat zeleninu nebo ovoce? Jaká je vhodná marináda? Jak správně grilovat? Na tyto a další otázky odpoví zkušený amatérský kuchař, který si připraví jídla na ochutnání. Zkušenosti a nápady účastníků vítány.

Minimální počet účastníků 5.

Pomůcky

Grilařský průkaz FBMI (jen kdo ho má), zápisník a tužka

Lektor

Martin Lédl
gurmán a vášnivý amatérský kuchař, absolvent kuchařských kurzů

Seznam přihlášených (10/10)

Radan Kukal, ÚKD

Martin Köhler, Duha Štít

Alena Nováčková, Duha Kopretina Plzeň

Martin Hrach, Duha Bartoňka

Miloslav Lenfeld, Duha Bartoňka

Kateřina Jamborová, Duha Alternativní zóna

Marie Kremlová, Duha Kapka

Patricie Puldová, Duha Kapka

Adam Roun, Duha Maják