Akademie grilování

Náplň

Co vše je možné grilovat? Jak připravit gril? Jak připravit maso před grilováním? Jak grilovat zeleninu nebo ovoce? Jaká je vhodná marináda? Jak správně grilovat? Na tyto a další otázky odpoví zkušený amatérský kuchař, který si připraví jídla na ochutnání. Zkušenosti a nápady účastníků vítány.

Minimální počet účastníků 5.

Pomůcky

Grilařský průkaz FBMI (jen kdo ho má), zápisník a tužka

Lektor

Martin Lédl
gurmán a vášnivý amatérský kuchař, absolvent kuchařských kurzů

Seznam přihlášených (10/10)

Honza Michálek, Duha Ča Čua

Líba Pátová , Duha Jasmín

Oli Homolová, Duha Jasmín

Martin Pastyřík, Duha Alternativní zóna

Hynek Švrdlík, Duha Rysi

Ondřej Grohmann, Duha Rysi

Ondřej Neplech, Duha Rysi

Dominik Nádvorník, Duha Rysi

Nikola Vodičková, Duha Rysi

Adam Roun, Duha Maják